TAKSKIFER - ET BEDRE ALTERNATIV!

Et skifertak har en enestående kvalitet, er vedlikeholdsfritt, vakkert og beskytter mot vær og vind i mange generasjoner. Et fargespill i unike nyanseforskjeller gjør skifertaket til en vakker opplevelse. Et skifertak gjenspeiler kvalitet og bevisste holdninger til kvalitet og miljø.

Takskifer er Stonearts viktigste produkt. Et produkt vi er spesielt glad i. Vi har levert tusenvis av heller på ulike bygg. Ny og gammel takskifer. Norsk skifer og importert. Det har gitt oss erfaring og kunnskap. De siste årene har vi jobbet sammen med skiferleggere som har langt mer kunnskap om legging enn oss. Med dem kan vi diskutere problemstillinger og muligheter. Vi lærer stadig noe nytt. Vi deler gjerne kunnskapen så flere kan få glede av et flott skifertak.

ALTASKIFER

I 2016 fikk vi inn Altaskifer i vårt sortiment. Trolig verdens beste skifer når det gjelder hardhet og styrke. Brukt på tak i Norge i mer enn 100 år. Mange av takene ligger der ennå.

Er du ute etter takskifer, har du mye å velge blant. Stoneart hjelper deg med dine valg.Type takskifer, farge, format og størrelse. Vi kan også gi deg god veiledning og tips til hvordan du kan gjennomføre prosjektet.

TAKSKIFER - ET GODT VALG

Takskifer var i utstrakt bruk som taktekke fra første del av 1900 tallet og godt opp på 1960-tallet. Legging av takskifer var noe enhver byggmester kunne. Så kom nye materialer som var enklere og billigere i innkjøp. Bølgeblikk, takshingel, betongstein og stålplater. Det kom raske og rimelige metoder for å legge torv på hytta på fjellet. Billig og raskt, men hverken vedlikeholdsfritt, holdbart eller særlig vakkert.

I vår tid er det stigende fokus på estetikk, arkitektur og vedlikeholdsfrie materialer. Det gjør at flere vurderer skifertak. Prisen er høyere enn de billigste alternativene. Men legges holdbarhet inn i regnestykket, er takskifer trolig rimeligst. For noen er et vedlikeholdsfritt tak viktigst. For andre det estetiske. Skifertak bør være et enkelt valg!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.