Bakerovn Duetto - Rød m/bord

Partivare - FØRSTEMANN TIL MØLLA!

Varenr:382
49 613,-
-+
2 på lager
BeskrivelseTilbehørPRODUKTLENKER
Beskrivelse

Duetto er den første vedfyrte ovnen med to kammer - brennkammer (Fiamma) for steking i høy temperatur og varmekammer (Mattone) for baking og tilbereding av retter som krever mindre varme. Med en steke-/bakeflate på en kvadratmeter og 100 kg med ildfast stein, er Duetto en kompakt og allsidig ovn.

Brennkammeret blir raskt varmet opp av flammene, mens det øvre kammeret gradvis varmes opp gjennom steinlaget i bunnen. Det gjør at en kan lage mange retter samtidig. Magasinering av varme i steinene gjør at en kan fortsette matlagningen - lenge etter at flammene har dødd ut.

Klar til bruk - bare å pakke opp. For bruk i hagen eller på terrassen. Til tross for vekt på 270 kg, er den enkel å flytte ved hjelp av hjulene er utstyrt med. Det følger også med to kraftige jernstenger som kan tres gjennom under nedre brennkammer. (se sorte plastlokk på bildene) Det gir mulighet for å flytte/løfte opp ovnen til terrassen for fire personer. For å lette vekten kan den ildfaste steinen (100 kg) tas ut under flytting.

"FIAMMA" - NEDERSTE KAMMER

Med tempeartur på 400°c, steker du en pizza på bare 90 sekunder. Du ser hvordan pizzaen hever og blir gyllen ved siden av flammene.

Maten varmes nær flammene - den "ekte" varmekilden - og tar til seg aroma fra den tørre veden. Dette gjør kjøtt og grønnsaker ekstra sprøtt og smakfullt.

Etter bare 30 minutter har ovnen nådd tempearturen du trenger for pizza og grilling. Bakegulvet får en temperatur lik det en finner i profesjonelle italienske pizzeria.

"MATTONE" - ØVERSTE KAMMER

Her kommer temperaturen opp i 300°c. Anvendelig til mange retter og for å varme opp ferdig mat.

Kammeret varmes av steingulvet som varmes av flammene under og gir en jevn varme nedenfra. Velegnet til stek, pudding, grønnsaker, poteter m.m.

Den varme luften som kommer fra steinene får bort overflødig damp. "Mattone" ovnen er anbefalt til brødbaking og desserter.

Når bakingen er over, og en lukker døren, kan en bake opp til 4/5 kg brød i "mattone" ovnen. Det 9 cm tykke steingulvet gir perfekt steketemperatur på 190/200°c.

EGENSKAPER

  • 100 kg ildfast stein
  • Den indre domen er laget av termisk, lett og solid rustfritt stål
  • To termometere som viser temperaturen i de to kammerne
  • To keramiske glassdører som gir innsyn mens maten varmes
  • Med spjelet justeres lufttilførselen og flammene
  • Hardplast hjul gjør den lett å flytte
  • Enkel å transportere/flytte ved hjelp av to bærestenger som følger

SPESIFIKASJONER

  • Minutter for å varme opp: 30/45
  • Dybde: 92 cm
  • Bredde: 91 cm
  • Høyde med pipe: 235 cm
  • Gjennomsnittlig vedforbruk: 4 kg/time
  • Vekt: 270 kg
  • Farge: "Ferrari" rød
  • Rustfritt bord i front og på sidene
Tilbehør
PRODUKTLENKER
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.